Entrevista a l’equip de la Lliga Nacional

El divendres 8 de març, els jugadors més joves del club van realitzar una entrevista a l’equip de lliga nacional del nostre club, per tal de saber més coses sobre aquesta competició i conèixer als seus protagonistes de primera mà.

Entre tots els nens i nenes, vam agafar 7 voluntaris per llegir cada una de les 7 preguntes de que constava l’entrevista.

  1. Com us dieu i quants anys porteu jugant a bàdminton?

Lara: 8

Blanca: 8

Blai: 7

Ariadna: 9

Marc: 13

  1. Com vau descobrir aquest esport o com vau començar a practicar-lo?

La Lara i la Blanca el van conèixer de mans del seu pare. El Blai degut a que els seus pares eren amics del pares de la Lara i la Blanca. L’Ariadna el va conèixer pel seu cosí, el Marc, i aquest últim pel seu germà.

  1. Podeu explicar-nos en què consisteix la Lliga Nacional de Clubs?

El Blai, l’Ariadna i la Lara els van explicar com funciona més o menys el format de lliga regular (fase de grup), i el Marc com funcionen els encontres i les fases de play-off.

  1. Què significa per vosaltres aquesta competició?

Per el Marc, l’únic jugador sènior de l’equip dels entrevistats, ja que la resta són o bé sub-19 o sub-17, la Lliga és l’oportunitat de competir a nivell nacional ja que el calendari de competicions de categoria absoluta és més reduït que el de categories inferiors, i si no fos per la aquesta, tindria molt poques competicions durant la temporada.

D’altra banda, pels jugadors més joves com el Blai, la lliga és l’oportunitat de competir amb gent més veterana i aprendre d’aquesta experiència.

A més, per tots, la lliga és una competició especial perquè tenen l’oportunitat de representar al club com un equip, on les victòries i derrotes són de tots, no són individuals o per parelles.

  1. Quina ronda jugueu el dia 30 a Granollers? I contra quin club jugueu?

L’Ariadna els va explicar que juguen contra el club d’Arjonilla (Jaén), l’encontre de tornada de les semifinals del play-off d’ascens a Divisió d’Honor. Si guanyem, estarem a la màxima categoria de la Lliga Nacional.

  1. Que passarà si guanyeu aquest encontre?

La Lara i la Blanca van dir que sumant els resultats aconseguits a l’anada el dia 16 de març a Arjonilla i la tornada del dia 30 a Granollers, sortirà el guanyador de l’eliminatòria que jugarà la gran final de Primera divisió i aconseguirà l’ascens a Divisió d’Honor.

  1. Ja per acabar, quin consell ens donaríeu per seguir millorant com a jugadors de bàdminton?

Blanca: “Seguir entrenant amb ganes”

Blai: “Saber que si t’esforces cada dia, seguiràs millorant”

Marc: “Fer cas als entrenadors”

Ariadna i Lara: “Tenir en compte que ningú neix aprés, i quan nosaltres vam començar érem com vosaltres, però l’esforç i l’entrenament ens ha portat a on som ara”.

IMG_0060 IMG_0063 IMG_0067